Films algemeen
 

180vscinderblocks.mpeg  3.2Mb
Wat is er nou leuker om met een volautomatisch wapen wat gasbetonblokken aan puin te schieten.
Zou leuker zijn om bijvoorbeeld een paar pc's te pakken.
Maar ja, je kunt maar beter ergens je munitie aan verspillen zou ik zeggen.

ogc-am180.mpeg  1.5Mb
Kijk stel je nou eens voor dat je al jarenlang je kaart op 25 meter niet kunt raken. Dan is dit misschien wel een strak plan. Ik zou die kaart wel eens willen zien. Volgens mij voldoet hagel ook wel.
 

 ogc-stefan-7inch.mpeg  1.0Mb
Deze doet het ook leuk als je je even wilt afreageren. Ben je bijvoorbeeld boos op je baas. Nou, schud dan even je commando leeg. Zouden die jongens zelf herladen?

blooper-walter-m11-runaway.mpeg 1.1Mb
Hier nog een van de club schiet maar raak voor een knaak. Alleen deze frikandel gaat over op volledig autofire. Let maar op zijn trekkervinger op het eind. Misschien een keertje tijd voor groot onderhoud?
 

 kcr-nightshoot-first20sec.mpeg  4.5Mb
Nog meer knallen in het luchtledige. Maar deze is wel heel erg fraai. Leuk voor oudjaarsavond zou ik zeggen. Maar wat doet die partytent nou links? Ik mis de BBQ

kcr-kb-flamethrower.mpeg 4.5Mb
Flammenwerpers maken altijd veel indruk. Ik weet niet of deze jongens hem zelf gemaakt hebben. Maar eh, het einde vind ik wel eng klinken. Geen druk meer op de ketel?
 

 panic4.mpg  1.0Mb
Een raket afgevuurd op een tank. Wel mooi om te zien hoe de raket over het landschap vliegt. Vlak voordat de tank tot schroot verheven is, kun je mooi de sonic blast zien. Mits je op tijd de film kunt stoppen!

gun.wmv 11.3Mb
Deze is zeeeeeer mooi. Jesse James in the Monster Garage Challenge schiet een RX7 sandrail helemaal aan gort met een GatlingGun. Moooooooiiiiii!!!!

(copyright 2003 Maikeru)
 
 

 triggerhappy.mpeg  2.3Mb
Je zult daar maar op de grond liggen. Geen kaartje gekocht in Amerika. Knie in je nek en zeer geboeid worden. Dan is daar nog die vrouwelijke diender met een Glock. Tja, geen veiligheidspal he! Nou en zenuwachtig dat ze is! Krijgt ze ineens kramp in haar vinger...

WrongHouse.wmv 1.3Mb
Ze lijken ook allemaal op elkaar he? Die huizen hier. Swatteam heeft zich dus duidelijk vergist in het adres bij een housecall. Had ook goed reclame kunnen zijn van Apeldoorn.... Deze is van de Praxis.
 
 

gnb-live1.mpeg  1.7Mb
Altijd leuk om vrouwen in bikini te zien schieten.

gnb-live2.mpeg  1.5Mb
Vol automatisch, da's nog leuker....
 

gnb-live3.mpeg  1.4Mb
Deze heeft dus nog nooit gehoord van een goede schiethouding. Maar ja, het gaat om de fun zullen we maar zeggen

gnb-live4.mpeg  2.0Mb
Rare houding deel II :) Maar wel een serieuze buks.
 

gnb-live5.mpeg  1.4Mb
Zo da's ook lekker zo'n dubbele glock. Heb ik ooit ook eens geprobeerd. Nou, ik kan je zeggen: je raakt geen K.. Dus vergeet het maar lekker en geniet.

gnb-live6.mpeg  1.4Mb
Deze is zeer fraai op film gezet. Zou dat niet zeer doen tegen dat tere borstweefsel? Nou deze heeft genoeg demping dus het zal wel meevallen.